Αθλητισμός|14.04.2019 00:05

La Liga: Γκέλα η Μπάρτσα - Η Σεβίλλη το ντέρμπι της πόλης (vids)

Newsroom

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και δίχως τους Μέσι, Σουάρες, Ράκιτιτς και Κοουτίνιο, τους οποίους ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να προφυλάξει, η Μπαρτσελόνα γκέλαρε (0-0) εκτός έδρας απέναντι στην ουραγό του ισπανικού πρωταθλήματος Ουέσκα.

Το γεγονός αυτό έδωσε ξανά το δικαίωμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να μειώσει στους εννέα τη διαφορά από τους Μπλαουγκράνα, που πάντως παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Η Ατλέτικο με την γνωστή συνταγή της επικράτησε 2-0 της Θέλτα χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν στο 42' και γκολ του Μοράτα στο 74'. 

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Σεβίλλη αναδείχθηκε αφεντικό της πόλης επικρατώντας 3-2 της συμπολίτισσας Μπέτις. Πέραν του γοήτρου πάντως η νίκη αυτή την ξαναφέρνει σε τροχιά Champions League καθώς αναρριχήθηκε στην τετράδα. Τα γκολ για τη Σεβίλλη πέτυχαν οι: Ελ Χανταντί (26'), Σαράμπια (59'), Βάσκεθ (63') και για την Μπέτις οι: Λο Σελσό (55'), Τεγιό (82').

Στο άλλο ματς της ημέρας η Εσπανιόλ επικράτησε 2-1 της Αλαβές που κινδυνεύει να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την Κυριακή (14/4) θα παίξουν: Βαγιαδολίδ - Χετάφε, Μπιλμπάο - Βαγιεκάνο, Σοσιεδάδ - Εϊμπαρ, Τζιρόνα - Βιγιαρεάλ, Βαλένθια - Λεβάντε, ενώ τη Δευτέρα (15/4) η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Λεγανές.

Η βαθμολογία

Δείτε highlights από το Ουέσκα - Μπαρτσελόνα:

Δείτε highlights από το Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα:

Δείτε highlights από το Σεβίλλη - Μπέτις:

ΜπαρτσελόναLa LigaΙσπανίαποδόσφαιροΣεβίλληΑτλέτικο Μαδρίτης