Αθλητισμός|27.06.2019 01:00

Serie A: Η Μίλαν το ντέρμπι, η Γιούβε την γκέλα, η Ρόμα ελπίζει (vid)

Newsroom

Ακόμη μία εβδομάδα θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι οπαδοί της Γιουβέντους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεδομένου όμως ότι η Γηραιά Κυρία κατακτά για όγδοη σερί σεζόν το Σκουντέτο, η ήττα από τη ΣΠΑΛ με 2-1 ουδόλως απασχολεί τους τιφόζι που κυρίως «καίγονται» για την πρόκριση επί του Αγιαξ την ερχόμενη εβδομάδα και φυσικά για την κατάκτηση του Champions League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρέταξε ενδεκάδα με αρκετούς νέους παίκτες, μεταξύ αυτών και τον 19χρονο Κύπριο διεθνή άσο, Γρηγόρη Κάστανο, οποίος αγωνίστηκε ως το 61ο λεπτό. Το σκορ άνοιξε για τη Γιούβε στο 30' ο συνήθης ύποπτος το τελευταίο διάστημα Κεάν αλλά η ΣΠΑΛ απάντησε με δύο τέρματα του Μπονιφάτσι (49') και του Φλοκάρι (74').

Παράλληλα, σε τροχιά Champions League ξαναμπήκε η Ρόμα μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ουντινέζε στο «Ολίμπικο». Οι Τζιαλορόσι του Κλάουντιο Ρανιέρι, που χρησιμοποίησε βασικό τον Κώστα Μανωλά πέτυχαν τη δεύτερη σερί επικράτησή τους στο πρωτάθλημα χάρη σε ένα γκολ του Τζέκο (67'), ο οποίος είχε να σκοράρει σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας του ένα χρόνο!

Στο ντέρμπι της ημέρας η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Λάτσιο στο Μιλάνο με εκτέλεση πέναλτι του Κεσιέ στο 79' και κρατήθηκε πάνω από τη Ρόμα που την καταδιώκει στη μάχη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Στο φινάλε του αγώνα πάντως η κατάσταση εκτραχύνθηκε καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Δείτε τι συνέβη:

T

Την Κυριακή (14/4) παίζουν: Τορίνο - Κάλιαρι, Φιορεντίνα - Μπολόνια, Σαμπντόρια - Τζένοα, Σασουόλο - Πάρμα, Κιέβο - Νάπολι, Φροζινόνε - Ιντερ, ενώ τη Δευτέρα (15/4) αναμετρούνται Αταλάντα - Εμπολι.

Η βαθμολογία

ΜίλανΓιουβέντουςSerie AΡόμα - Roma