Αθλητισμός|14.04.2019 13:22

ΠΑΟΚ: Ετοιμος για το πάρτι της ζωής του - Το ραντεβού των οπαδών στα Τέμπη

Αντώνης Τσακαλέας

Τα 34 χρόνια υπομονής για την επιστροφή στο θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου φτάνουν στο τέλος τους για τον ΠΑΟΚ, που φιλοδοξεί να επιβληθεί στη Λάρισα επί της τοπικής ομάδας και να επιστρέψει θριαμβευτής μετά πυρσών, καπνογόνων και ζητωκραυγών στον Λευκό Πύργο.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται από το Σάββατο (13/4) στη Λάρισα και σήμερα (14/4) θα βρεθούν στη θεσσαλική πόλη και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση στο «AEL FC Arena».

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ραντεβού στα Τέμπη με το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο σημείο όπου έχει στηθεί το μνημείο για τους έξι φίλους του «Δικεφάλου» που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» έχουν προετοιμαστεί για τη μετεπιβίβαση της ομάδας σε διώροφο ανοικτό λεωφορείο, στην είσοδο της πόλης, το οποίο και θα τους μεταφέρει στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, τον Λευκό Πύργο.

Η λαχτάρα των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει ποικιλοτρόπως καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, με χαρακτηριστικό το μπλόκο των φιλάθλων στο λεωφορείο της αποστολής, στο δρόμο για την Ξάνθη, αλλά και το σκηνικό που στήθηκε χθες στην εθνική οδό, με τους φιλάθλους να προϋπαντίζουν το λεωφορείο που πήγαινε στη Λάρισα, στο ύψος της Κατερίνης.

Είναι βέβαιο πως εφόσον κατακτηθεί ο τίτλος και μαθηματικά για τον ΠΑΟΚ, η νύχτα θα είναι μεγάλη!

ΠΑΟΚποδόσφαιρο