Αθλητισμός|14.04.2019 23:37

Premier League: Θριαμβεύτρια η Λίβερπουλ, ξανά στην κορυφή (vids)

Newsroom

Η συναρπαστική μάχη για το στέμμα της Premier League καλά κρατεί καθώς η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι οδεύουν χέρι-χέρι προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Το μεσημέρι η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα (1-3) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας προσπερνώντας προσωρινά τους Κόκκινους, που όμως λίγες ώρες αργότερα επέστρεψαν στην κορυφή χάρη στη σπουδαία νίκη (2-0) που πέτυχαν στο Ανφιλντ Ρόουντ επί της Τσέλσι.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ... έπνιξε τους μαχητικούς αλλά ανεπαρκείς Λονδρέζους που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην παρέα του Μανέ και του Σαλάχ. Ο Σενεγαλέζος άνοιξε το σκορ στο 51', ενώ ο Αιγύπτιος έβαλε την υπογραφή του στον θρίαμβο της ομάδας του με ένα καταπληκτικό γκολ στο 53'.

Το Ανφιλντ αποθέωσε τους επίδοξους πρωταθλητές που έχουν ακόμη τέσσερα βήματα για την κατάκτηση της... ξεχασμένης κούπας, αλλά περιμένουν και μια γκέλα της Σίτι που έχει ένα ματς λιγότερο (εκκρεμεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ).

Δείτε το video της αποθέωσης:

Προηγουμένως η Σίτι είχε νικήσει 3-1 χάρη στα γκολ του Στέρλινγκ (15', 63') και του Ζεσούς (90'), ενώ για την Κρίσταλ Πάλας είχε μειώσει στο 81' ο Μιλιβόγεβιτς με εκτέλεση φάουλ.

Η βαθμολογία

Δείτε τα highlights του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι:

Δείτε τα highlights του ματς Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι:

ποδόσφαιροΜάντσεστερ ΣίτιΛίβερπουλPremier LeagueΑγγλία