Αθλητισμός|14.04.2019 22:48

Super League: «Βόμβα» του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (vid)

Newsroom

Σπουδαία νίκη (3-1) πέτυχε ο ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο επί του Παναθηναϊκού και παραμένει ολοζώντανος στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League. Οι Κρητικοί άργησαν να πανηγυρίσουν την πρώτη εφετινή τους εκτός έδρας νίκη αλλά το έκαναν με κρότο και ενδεχομένως να τους χαρίσει και το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία και την ερχόμενη σεζόν καθώς, ήδη ξεπέρασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη βαθμολογία, και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες αποφεύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και παίζουν μπαράζ.

Οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν με πάρα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδψα προηγήθηκαν στο 42' με εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα, ο οποίος όμως έδωσε τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να ισοφαρίσει καθώς στο 57' πέτυχε αυτογκόλ. Η αντεπίθεση του ΟΦΗ συνεχίστηκε και με δύο γκολ του Σασί στο 71' και του Γιακουμάκη στο 88', η αναγεννημένη ομάδα του Χάιμε Βέρα άγγιξε ακόμη περισσότερο το... θαύμα (δεδομένης της βαθμολογικής κατάστασης προ εβδομάδων) της παραμονής.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Αρη (ηττήθηκε από τον Ατρόμητο) στη μάχη για την πέμπτη θέση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Αποστολάκης (61' Καμπετσής), Παντελάκης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Στάικος, Μουνιέ (69' Αρμενάκας), Άλτμαν (27' Κάτσε), Μακέντα,

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (87' Κυριακίδης), Φερέιρα, Κουτσιανικούλης (46' Ντίνας), Σασί (78' Γιακουμάκης).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

SuperLeagueποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΟΦΗ