Αθλητισμός|14.04.2019 21:31

Super League: Έμπλεξε για τα καλά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom

Ένα αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (3-1), είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες, καθώς ο «Αγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται πια στη ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες είναι μόλις ένα βαθμό (29β.) πάνω από την κρητική ομάδα και στο +2 από τη «διακεκαυμένη» ζώνη.

Στις εναπομείνασες αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει εκτός με τον Πανιώνιο κι εντός με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Αρκάδες έχουν έξω τον ΟΦΗ σε ματς-τελικό και μέσα τον Πανιώνιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η καταδικαστική ισοπαλία για τους γηπεδούχους, ήρθε με το... χέρι της διαιτησίας, καθώς ο β’ βοηθός, Πέτρος Πάτρας ακύρωσε κανονικό γκολ του Κρίζμαν στο 47’ ως οφσάϊντ αν και ο Κροάτης καλύπτονταν ξεκάθαρα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ν. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κάργας, Σκόνδρας, Α. Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Κάστρο (79' Λέο), Νικολιάς (61' Παμλίδης), Πάντελιτς, Κριζμάν (74' Αθανασιάδης), Μάνος

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κώτσιρας, Μπελόκ (68' Τασουλής), Τσιλιανίδης, Μανιάς (30' Αραβίδης)

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ ΓιάννιναSuper League 1