Αθλητισμός|14.04.2019 21:40

Super League: Μαύρη μέρα για τον Λεβαδειακό, που υποβιβάστηκε

Newsroom

Ο Λεβαδειακός έπαιζε τα ρέστα του για παραμονή, προηγήθηκε κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» έκαναν την ανατροπή, νίκησαν με 2-1, εξασφάλισαν την παραμονή τους κι έριξαν τους Βοιωτούς στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με κεφαλιά του Μαρκόβσκι, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το μισάωρο.

Ο Τσιλούλη με άπιαστο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το σκορ υπέρ τους αν ο Μπουμάλ ευστοχούσε στο πέναλτι στο 45ο λεπτό, ο Μπάγιτς κράτησε την ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, ήταν μια κλάση ανώτεροι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Κόρμπο στο 57'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Νίκας, Ανγκούα, Μαρκόβσκι, Καραχάλιος (56' Ζησόπουλος), Στανόγεβιτς (74' Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (78' Ρεκβιασβίλι), Σαβαντόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Αντιλέχου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάλερμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος,  Μανιάτης (82' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Αλί (46' Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μπουμάλ (90' Άρτσε)

ΠανιώνιοςSuper League 1Λεβαδειακός