Αθλητισμός|14.04.2019 21:54

Super League: Ο Ατρόμητος «καθάρισε» τον Αρη και καπάρωσε την 4η θέση

Newsroom

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ατρόμητος το ντέρμπι της 4ης θέσης, επικρατώντας 2-0 του Άρη στο «Κ. Βικελίδης». Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη (σ.σ.: έφτασε τα 18 γκολ φέτος), οι Περιστεριώτες πέρασαν «αέρα» από τη Θεσσαλονίκη και «κλείδωσαν» την 4η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό στα πρώτα 20 λεπτά, ωστόσο η δυνατή βροχή έκανε πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών στη συνέχεια. Ο Άρης είχε την κατοχή, με τον Ατρόμητο να αμύνεται σωστά και να επιδιώκει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Τελικά  η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Μανούσου (17'), Κουλούρη (36') και τα πράγματα έγινε πιο εύκολα στη συνέχεια. Ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει άνετα το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο κι έφυγε με μια άνετη, όπως αποδείχθηκε, νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ντιγκινί, Λάρσον, Βαλεριάνος (71' Κορχούτ), Γκαρσία, Φετφατζίδης (52' Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Τζανακάκης (80' Μαρτίνες), Ρόουζ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (94' Ούμπιδες), Μανούσος (84' Καρασαλίδης), Μπρούνο, Κουλούρης (88' Ενσικουλού)

ΑτρόμητοςSuper League 1Αρης