Αθλητισμός|31.08.2024 22:00
«Ασημένια» η Μανθοπούλου στο Παρίσι! Τρίτο ελληνικό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
NewsroomΗ Λήδα Μαρία Μανθοπούλου χάρισε στην Ελλάδα το τρίτο της μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μετά τα δύο χάλκινα στο τάε κβον ντο, η 19χρονη σπρίντερ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα.
Η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου έκανε μια απίθανη κούρσα στον τελικό της κατηγορίας Τ38. Μολονότι έμεινε πίσω στην εκκίνηση, μετά τα 60 μέτρα ανέπτυξε ταχύτητα και με τρομερό φίνις ολοκλήρωσε σε 12.49 (+0,8) κάνοντας για δεύτερη φορά ατομικό ρεκόρ, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο!
Έχασε μόνο από την Κολομβιανή Κάρεν Τατιάνα Παλομεκέ Μορένο που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με 12.26! Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην επίσης Κολομβιανή Ντάριαν Χιμένεθ Σάντσεθ με 12.53.
Διαβάστε ακόμη
- Καρέ καρέ το χρονικό της εισβολής του 31χρονου με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες
- Όσα είπε ο Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Ο χρόνος των εκλογών, ο Ανδρουλάκης και η Ζαχαράκη
- Το Netflix προχώρησε σε νέες αυξήσεις τιμών - Πώς διαμορφώνονται πλέον τα πακέτα στη Βρετανία
- Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονος μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη - «Νόμιζα ότι πέθαινα»