Αθλητισμός|15.04.2019 12:20

Η βολή του θρυλικού γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς που τον έφερε στην κορυφή μετά από 11 χρόνια (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

O θρύλος του παγκοσμίου γκολφ Τάιγκερ Γουντς επέστρεψε στο θρόνο του μετά από 11 χρόνια σε μία από τις πλέον εντυπωσιακές επιστροφές στην ιστορία του αθλήματος.

Ο 43χρονος σούπερ σταρ του παγκοσμίου γκολφ κατέκτησε το Μάστερς Augusta National των ΗΠΑ με έπαθλα 9 εκ. Ευρώ και επέστρεψε στην κορυφή.

Είναι μάλιστα ο πρώτος τίτλος Master που κατακτά από το 2005. Μεσολάβησαν δύσκολα χρόνια με τραυματισμούς αλλά και οικογενειακές περιπέτειες που τον κράτησαν μακριά από τις πρώτες θέσεις, ενώ κάποιοι είχαν βιαστεί να μιλήσουν για την αποκαθήλωση ενός μύθου.

Στα 43 του χρόνια ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών επιστρέφει δυναμικά πανηγυρίζοντας δεόντως την επιτυχία το μαζί με τους οπαδούς του αλλά και τον υιό του.

T

Η βολή της χρονιάς πάνω από τη λίμνη

Προηγήθηκε μία συγκλονιστική μονομαχία με τον Ιταλό Μολινάρι και μία φοβερή βολή του Τάιγκερ Γουντς όπου χρειάστηκε να περάσει τη μπάλα πάνω από μία λίμνη και να την φέρει λίγα εκατοστά μακρυά από τον προτελευταίο στόχο που του έδωσε και την απόσταση ασφαλείας για τον τίτλο.

T

T

Οι οπαδοί του Τάιγκερ Γουντς που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά του πάρκου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς

Τον τραυμάτισε άνδρας της φρουράς

Πάντως κατά την διάρκεια του αγώνα τις προηγούμενες ημέρες δεν έλειψαν τα απρόοπτα όταν η μπάλα βρέθηκε σε σημείο που κάθονταν οι θεατές και ο Τίγκερ Γουντς έπρεπε να μπει ανάμεσα τους για να κάνει την βολή του.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας της διοργάνωσης για να απομακρύνουν τον κόσμο από το σημείο που βρίσκονταν ο θρύλος του γκολφ. Η κατάσταση προς στιγμήν ξέφυγε από τον έλεγχο και κάποιος άνδρας της φρουράς στην προσπάθεια του να κάνει την δουλειά του γλίστρησε στο γρασίδι και τραυμάτισε ελαφρά τον Τάιγκερ Γουντς στον αστράγαλο...

T

ΜάστερςΤάιγκερ ΓουντςγκολφΣπορ