Αθλητισμός|09.09.2024 09:33
Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με χορούς η τελετή λήξης - Η συγκινητική είσοδος των Τσαπατάκη και Σταματοπούλου με την ελληνική σημαία
NewsroomΗ τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/09 στο Stade de France στο Παρίσι.
Παρά τη βροχή η τελετή ήταν φαντασμαγορική με πολύ τραγούδι και χορό και με τους Γάλλους στις κερκίδες, αλλά και τους αθλητές μέσα στο γήπεδο, να μην πτοούνται λεπτό.
Η συγκινητική είσοδος των Τσαπατάκη και Σταματοπούλου
Οι δύο σπουδαίοι Έλληνες κολυμβητές μας, η Χρυσή Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Αργυρός Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης ήταν οι σημαιοφόροι μας και σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία στην παρέλαση των χωρών. Οι αθλητές μας έκαναν την είσοδό τους στην παρέλαση με περηφάνια.
Διαβάστε ακόμη
- «Κόφτης» από την Αποκεντρωμένη για τους περιορισμούς στα ηλεκτρικά πατίνια - Οι τελικές ρυθμίσεις
- Αναγκάστηκε να πουλήσει την 5χρονη κόρη του: Το Αφγανιστάν «πεθαίνει» από την πείνα και τη φτώχεια
- Καιρός με δύο όψεις, μπόρες και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Η επιστροφή των Patriot στα «ενδότερα», η εκλογή της «Ομάδας Αλήθειας» στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και o μηχανισμός της Νίκης στην Καρυστιανού