Αθλητισμός|15.04.2019 22:56

Συγκλονιστικό μήνυμα Βιεϊρίνια: «Την Κυριακή θα είμαι εκεί μαζί σας» (pic)

Newsroom

Η πίκρα του μεγάλη αλλά και η δύναμη της ψυχής του ακόμη μεγαλύτερη. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα εξάμηνο, από τη στιγμή που έπεσε λαβωμένος στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης και αγάπης από τους φίλους του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλησε να ανταποδώσει την αγάπη που έλαβε τις τελευταίες ώρες και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα έδωσε ραντεβού με τους φίλους του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που θα σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. «Την Κυριακή θα είμαι εκεί μαζί σας, δίπλα σας, μια αγκαλιά, μια γροθιά γιατί είμαστε οικογένεια» έγραψε ο Βιεϊρίνια στο instagram, ο οποίος ευχαρίστησε και ανταπέδωσε σε όλους όσοι του ευχήθηκαν. 

Το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «100άδες μηνύματα συμπαράστασης… Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχετε δείξει στο πρόσωπο μου, το εκτιμώ βαθύτατα και εύχομαι σε όλους σας προσωπικά υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας… Σας υπόσχομαι ότι θα γυρίσω πιο δυνατός, από ό,τι ήρθα! Την Κυριακή θα είμαι εκεί μαζί σας, δίπλα σας, μια αγκαλιά, μια γροθιά γιατί είμαστε οικογένεια!».

Δείτε το ποστάρισμα του Βιεϊρίνια:

T

ποδόσφαιροΠΑΟΚSuperLeagueΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνια