Αθλητισμός|16.04.2019 00:55

La Liga: Σιόβας και Λεγανές ξαναέριξαν στο καναβάτσο τη Ρεάλ (vid)

Newsroom

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι για να ορθοποδήσει με τίποτα η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερένχες τα βρήκαν και πάλι δύσκολα, τούτη τη φορά απέναντι στη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα που ζόρισε αφάνταστα την προβληματική ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Το τελικό 1-1 μάλλον αφήνει ικανοποιημένους τους Μαδριλένους που θα μπορούσαν να έχουν ηττηθεί από την εξαιρετική και σκληροτράχηλη Λεγανές που είχε για ηγέτη στην άμυνα τον διεθνή Ελληνα αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια τους ματς.

Το σκορ άνοιξε για τη Λεγανές ο Σίλβα στο 45', ενώ για τη Ρεάλ, που απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί το... μαρτύριο της τρέχουσας σεζόν -έχοντας μείνει εκτός απ' όλους τους στόχους- ισοφάρισε στο 51' ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της τον τελευταίο καιρό, Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ έφτασε τα 18 γκολ με τους Μερένχες στη La Liga στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Σημειωτέον ότι η Ρεάλ επί των ημερών του Ζιντάν μπορεί να βελτίωσε την εικόνα της επιθετικά, αλλά αμυντικά παρουσιάζεται εξαιρετικά ευάλωτη καθώς δέχεται 1,5 γκολ ανά αγώνα. Με τον Λοπετέγκι στον πάγκο δεχόταν 1,4 γκολ, ενώ με τον Σολάρι 1,05. Σε κάθε περίπτωση ο μέσος όρος καθόλη τη διάρκεια της σεζόν παραμένει πάνω από ένα γκολ ανά ματς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

La LigaποδόσφαιροΙσπανίαΡεαλ ΜαδρίτηςΔημήτρης ΣιόβαςΛεγανές