Αθλητισμός|18.09.2024 15:42
Σάλος: Δίωξη σε βάρος καθηγητή σε ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών
NewsroomΔίωξη ασκήθηκε σε βάρος 27χρονου καθηγητή σε προπονητική ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών.
Είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν
Σύμφωνα με τις καταγγελίες μαθητών 14-16 ετών , ο 27χρονος επιδείκνυε απρεπή συμπεριφορά, φιλώντας τους στο λαιμό. Αρκετοί μαθητές είπαν ότι τους είχε ζητήσει να του στείλουν φωτογραφίες των ποδιών τους, προτείνοντας τους να τους κάνει μασάζ, να τα φιλήσει ή να τα γλείψει. Άλλος έφηβος ισχυρίστηκε ότι καθηγητής προσπάθησε να βάλει το χέρι του στη φόρμα του.
Ο 27χρονος αρχικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα κι έπειτα παραιτήθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RMC Sports, είχε καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα στο παρελθόν.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς