Αθλητισμός|16.04.2019 14:05

Ακρωτηριάστηκε από κροτίδα 30χρονη σε πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού Βόλου

Κώστας Ασημακόπουλος

Μία 30χρονη γυναίκα γνωστή οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου πλήρωσε ακριβά τους έξαλλους πανηγυρισμούς της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και μάλιστα σε ισοβαθμία με την «αιώνια» αντίπαλο ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Η 30χρονη έχασε το ένα δάκτυλο του χεριού της, τραυματίστηκε σοβαρά σε άλλα δύο δάκτυλα και νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο καθώς ο εισαγγελέας διέταξε και την σύλληψη της για παράβαση του αθλητικού νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη λίγο πριν λήξει ο αγώνας με τον Γ.Σ.Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό στάδιο επιχείρησε να ανάψει μία αυτοσχέδια κροτίδα αλλά από αστοχία υλικού ή από λάθος της έσκασε στο χέρι της.

Η γυναίκα αιμόφυρτη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου. Τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του δεξιού χεριού.

Εχασε ένα δάκτυλο

Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση όπου οι γιατροί έσωσαν το χέρι της αλλά ακρωτηρίασαν ένα δάκτυλο της.

Και σα να μην έφταναν οι περιπέτειες της, οι άνδρες της ασφάλειας Βόλου της ανακοίνωσαν την σύλληψη της για παράβαση του αθλητικού νόμου. Η 30χρονη θα παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο για νοσηλεία και μόλις πάρει θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της που εκτός των άλλων παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Γ.Σ.Αλμυρού και παρότι δε νίκησε ισοβάθμησε με τη Νέα Ιωνία αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς στην ισοβαθμία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

ποδόσφαιροΟλυμπιακός ΒόλουΣπορ