Αρης: Οι παίκτες κοντά στους μικρούς φίλους της ομάδας
Παναγιώτης ΓκαμπράνηςΜια βραδιά αφιερωμένη στους μικρούς φιλάθλους οργανώνει η ΠΑΕ Αρης. Το βράδυ της Τετάρτης (17/4) στο «Naos», το εστιατόριο που βρίσκεται στην κερκίδα των επισήμων του «Κλεάνθης Βικελίδης», οι «πιτσιρικάδες» θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με τα ινδάλματά τους. Στόχος της ΠΑΕ Αρης είναι να φέρει ακόμη πιο κοντά τη νέα γενιά στην ποδοσφαιρική ομάδα ισχυροποιώντας τους δεσμούς.
Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου είναι μοναδική, με τραγούδια, συνθήματα και πολύ καλή διάθεση και οι άνθρωποι του Αρη θέλουν να δώσουν συνέχεια σ' αυτήν την εικόνα. Στο cafe του γηπέδου θα βρεθούν ο Ματέο Γκαρσία, ο Χαβιέρ Ματίγια, ο Νίκο Μαρτίνες και ο Μάρτιν Τόνσο, οι τέσσερις λάτιν ποδοσφαιριστές, ενώ την ίδια ώρα θα προβάλλονται και οι αγώνες του Champions League.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο