Η Superleague αποφάσισε: Απονομή κούπας στην Τούμπα!
NewsroomΗ κούπα του πρωταθλητή της Superleague θα βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Κυριακή (21/4). Κι εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει τον έναν βαθμό που χρειάζεται στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτηση του τίτλου, η απονομή θα γίνει αμέσως. Αυτή την απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στο περιθώριο της εκλογής νέου προέδρου.
Ως εκ τούτου, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αποκτά και επίσημα χαρακτήρα φιέστας για τον Δικέφαλο, αφού το τρόπαιο θα βρίσκεται στην Τούμπα και θα περιμένει τους πρωταθλητές να το υψώσουν ψηλά στον ουρανό για πρώτη φορά μετά το 1985 και για τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια λογική απόφαση δεδομένου ότι, σε διαφορετική περίπτωση, είτε θα έπρεπε να γίνει η απονομή του τίτλου στα Γιάννενα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που δεν θα είχε νόημα δίχως την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ, είτε οι παίκτες και οι φίλοι του Δικεφάλου θα έπρεπε να περιμένουν μια φιέστα στην Τούμπα μετά το πέρας της 30ής αγωνιστικής.
- Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
- Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
- Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 25χρονο θύμα