Αθλητισμός|16.04.2019 18:47

Η Superleague αποφάσισε: Απονομή κούπας στην Τούμπα!

Newsroom

Η κούπα του πρωταθλητή της Superleague θα βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Κυριακή (21/4). Κι εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει τον έναν βαθμό που χρειάζεται στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτηση του τίτλου, η απονομή θα γίνει αμέσως. Αυτή την απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στο περιθώριο της εκλογής νέου προέδρου.

Ως εκ τούτου, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αποκτά και επίσημα χαρακτήρα φιέστας για τον Δικέφαλο, αφού το τρόπαιο θα βρίσκεται στην Τούμπα και θα περιμένει τους πρωταθλητές να το υψώσουν ψηλά στον ουρανό για πρώτη φορά μετά το 1985 και για τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια λογική απόφαση δεδομένου ότι, σε διαφορετική περίπτωση, είτε θα έπρεπε να γίνει η απονομή του τίτλου στα Γιάννενα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που δεν θα είχε νόημα δίχως την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ, είτε οι παίκτες και οι φίλοι του Δικεφάλου θα έπρεπε να περιμένουν μια φιέστα στην Τούμπα μετά το πέρας της 30ής αγωνιστικής.

SuperLeagueΠΑΟΚΤούμπα