Αθλητισμός|16.04.2019 22:14

Η άνοδος του Μπαλοτέλι έχει εξήγηση κι είναι... τραγουδίστρια (pics)

Newsroom

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θυμίζει τον παλιό καλό Μπαλοτέλι που έκανε τον ποδοσφαιρικό κόσμο να παραμιλάει στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ο ιδιόρρυθμος Ιταλός επιθετικός, του οποίου η ποδοσφαιρική πορεία είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, φαίνεται ότι έχει ξανανιώσει στη Μασσαλία, όπου αγωνίζεται για λογαριασμό της Μαρσέιγ.

Ο Μπαλοτέλι, ο οποίος δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Νις στο γαλλικό Σαμπιονά, απ' τη στιγμή που πήγε στο Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έγινε άλλος παίκτης. Είναι ενδεικτικό πως έχει σκοράρει εφτά γκολ σε εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ σε Ιταλία και Γαλλία, η αγωνιστική του μεταμόρφωση δεν οφείλεται μόνο στον... αέρα της Μασσαλίας αλλά και στο νέο του αμόρε.

Η Ελόντιε Ντι Πατρίτσι είναι εκείνη, που σύμφωνα με το περιοδικό «Chi», έχει κλέψει την καρδιά του Super Mario, ο οποίος δεν κρύβει τον έρωτά του. Το ίδιο ισχύει και για την εκρηκτική 28χρονη Ιταλίδα τραγουδίστρια, που είχε πρωτοεμφανιστεί στο μουσικό ριάλιτι «Amici» καθώς το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά σε κοινή εμφάνιση.

Δείτε την εντυπωσιακή Ελόντιε μέσω του instagram:

T
T
    

 
T
 

ποδόσφαιροΜάριο Μπαλοτέλι