Αθλητισμός|17.04.2019 00:37

Αρης: Πρόταση αγοράς στην ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον Σούντγκρεν

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης προσπάθησε τον Ιανουάριο να αποκτήσει μετά τον Λάρσον τον Ιανουάριο δύο ακόμη Σουηδούς, όμως δεν τα κατάφερε. Ωστόσο επιστρέφει δυναμικά για τον δεξιό μπακ της ΑΙΚ Στοκχόλμης Ντάνιελ Σούντγκρεν, έχοντας ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του. Το συμβόλαιο του 29χρονου Σουηδού ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο και θα είναι διαθέσιμος, γι' αυτό ο Αρης προσπαθεί να τον αποκτήσει άμεσα. Την πρώτη φορά η ΑΙΚ απέρριψε την πρόταση του Αρη, διαφωνώντας στον τρόπο πληρωμής, ζητώντας όλα τα χρήματα άμεσα.

Ο αθλητικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ταξίδεψε στη Στοκχόλμη και κατέθεσε επίσημη πρόταση στη σουηδική ομάδα, προκειμένου ο Σούντγκρεν να αλλάξει φανέλα εδώ και τώρα. Στον Αρη έχουν ολοκληρώσει το σκάουτινγκ, θεωρούν ότι είναι ο παίκτης που ψάχνουν στο δεξί άκρο της άμυνας και το θετικό είναι πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα και είναι πρόθυμος να μεταγραφεί στον Αρη.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την τύχη του Σούντγκρεν, που έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις με την ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα που ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες.  

Super League 1ποδόσφαιροΑρης