Τζορτζ Μπάλντοκ: Μπακασέτας και Παναθηναϊκός ενημερώθηκαν για τον θάνατό του από το μεσιτικό γραφείο
NewsroomΟ υπάλληλος του μεσιτικού γραφείου που βρήκε το σπίτι στη Γλυφάδα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την τραγική ανακάλυψη του θανάτου του.
Ο υπάλληλος είπε στον ΑΝΤ1 πως, η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού άρχισε να ξετυλίγεται μετά την ανησυχία της συζύγου του, που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.
«Έψαχνε η σύζυγος του παίκτη, τον σύζυγό της τηλεφωνικώς γιατί η γυναίκα ήταν εκτός Ελλάδας, με τον γιο τους και δεν τον έβρισκε. Στην απόγνωσή της παίρνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που τυχαίνει να μένει στο ρετιρέ, να του πει "δε βρίσκω τον άνδρα μου, μήπως είναι κάτω στο σπίτι, μπορείτε να δείτε τι γίνεται" κτλ. Κατεβαίνει ο άνθρωπος και τι βλέπει... τον άνθρωπο στην πισίνα, νεκρό», είπε ο υπάλληλος του μεσιτικού γραφείου που βρήκε το σπίτι στη Γλυφάδα για τον διεθνή μπακ.
«Ξέρουμε από κάποιους συμπαίκτες του ότι μέχρι το απόγευμα 6-7 η ώρα ήταν κανονικά, ζωντανός. Και μας παίρνει ο άνθρωπος, παιδιά έχει γίνει το και το, του λέμε κάλεσε την αστυνομία, κάλεσε και το ΕΚΑΒ, αντίστοιχα εμείς ταυτόχρονα ενημερώσαμε την ομάδα και τους συμπαίκτες του από την Εθνική, τον Μπακασέτα κτλ ώστε αφού δεν υπήρχαν κάποιοι άλλοι εδώ πέρα, τα παιδιά από την ομάδα, να πάνε να δουν τι γίνεται και μετά μαζεύτηκε η αστυνομία, ήρθε το ΕΚΑΒ, τον σφράγισαν τον χώρο», σημείωσε στη συνέχεια. Ο ίδιος εκτίμησε, τέλος, ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ πρέπει να ένιωσε αδιαθεσία ή να έπαθε ανακοπή στην πισίνα, καθώς διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι φαίνεται σαν να πνίγηκε.
- Το γενικό σιωπητήριο κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για Παναγόπουλο και Στρατινάκη, η Επιτροπή Διεύρυνσης της Χαρ. Τρικούπη και οι βουλευτές που πήγαν στον Τσίπρα
- Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα - Το επανέφεραν οι γιατροί
- Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ - Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ζητά ελαστικά βλήματα
- Ξεκινά βδομάδα με διαδοχικές κακοκαιρίες: Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη