Αθλητισμός|18.04.2019 10:31

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Σα και έπειτα φουλ για στόπερ

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Πιστοί στην άποψη ότι το παιχνίδι έπρεπε να έχει διακοπεί ακόµη νωρίτερα από την ώρα της εισβολής προς τον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τον σχεδιασµό της επόµενης µέρας, µε τον Μαρτίνς στο επίκεντρο. Μπορεί καθηµερινά να κυκλοφορούν ονόµατα υποψήφιων µεταγραφικών στόχων σε διάφορες θέσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι αρµόδιοι καίγονται να κλείσουν δύο βασικά µέτωπα, και αυτά βρίσκονται στην άµυνα.

Το πρώτο αφορά τη θέση του τερµατοφύλακα. Παρά τη γενικότερη αίσθηση ότι το θέµα της αγοράς του Ζοσέ Σα από την Πόρτο θα κλείσει ευνοϊκά, ακόµη δεν υπάρχει κάτι δεδοµένο προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι προφανές ότι υπάρχει διαφορά µε την πλευρά του παίκτη, ο οποίος φέρεται να ζητά περισσότερα από 600.000 ευρώ ετησίως, µε αποτέλεσµα τα παζάρια να συνεχίζονται. Παράλληλα, οι µηχανές φουλάρουν για την απόκτηση ενός κεντρικού αµυντικού, καθώς από το ξεκίνηµα της προετοιµασίας θα υπάρξουν σηµαντικές απουσίες µε τις υποχρεώσεις των Σισέ, Μεριά στο «Κόπα Αφρικα».

Ο Μιράντα θα επιστρέψει στη βάση του, ο Βούκοβιτς είναι στον αέρα, άρα αποµένει ο Παπαδόπουλος, µε τον Μπα που έρχεται, συν τους Νικολάου, Γούτα, που επιστρέφουν από δανεισµό (Εµπολι και Λεχ Πόζναν, αντίστοιχα), για να διεκδικήσουν µία ακόµη ευκαιρία. Το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» σάς έχει ενηµερώσει για τις περιπτώσεις του Φιγκεϊρέδο της Νότιγχαµ και του Βελέζ από τον Αρη, ενώ κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει ούτε τον -αλµυρό- Βραζιλιάνο Μολέντο, πρώην του ΠΑΟ που πλέον ανήκει στην Ιντερνασιονάλ.

Πέδρο ΜαρτίνςΖοσέ ΣαΟλυμπιακός