ΑΕΚ: Στην Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη η ανάθεση της υπογειοποίησης
Σταύρος ΚαζαντζόγλουΣτην τελική ευθεία περνά το ζήτημα της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα σύνοδα έργα στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Η υπογειοποίηση του δρόμου που περνά από το σημείο που βρισκόταν παλιά η «σκεπαστή» εξέδρα - ώστε να οδηγεί άμεσα στην Εθνική οδό και να αποσυμφορίζει την κίνηση μέσα στον αστικό ιστό – ήταν προαπαιτούμενο για να προχωρήσει και να λειτουργήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Την Πέμπτη (18/4), δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η ανάθεση του έργου. Πρόκειται για έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία Intracom κατασκευές, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και Δημήτρη Κούτρα. Πρόκειται για έργο που έχει προϋπολογισμό 14 εκατ. ευρώ και χρόνο κατασκευής 14 μήνες. Γι’ αυτό στην ΑΕΚ, θεωρούν πως πλέον άνοιξε διάπλατα ο δρόμος, ώστε να μπουν στο νέο τους «σπίτι» στις αρχές του 2021.
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020