Αθλητισμός|18.04.2019 14:11

Αυτά τα γκολ ΔΕΝ έχει βάλει (ακόμα) ο Μέσι (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Διχογνωμία μεταξύ των στατιστικολόγων στην Ισπανία για το αν ο Λιονέλ Μέσι έχει 596 ή 597 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Κάποιοι του πιστώνουν ένα γκολ σε ματς με την Μαγιόρκα, το οποίο άλλοι το πίστωσαν στον Αλέξις Σάντσες, όταν ο Χιλιανός επιθετικός αγωνίζονταν στους «Μπλαουγκράνα».

Οπως και να’ χει, είναι θέμα χρόνου ο Αργεντινός σούπερ σταρ να φτάσει τα 600 γκολ (!) με την φανέλα της μοναδικής ομάδας που φόρεσε στην καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο βεβαίως.

Παρ’ ότι έχει σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο (με το δεξί, με το αριστερό, με κεφαλιά, με το χέρι, με το στήθος), ο Λέο ΔΕΝ έχει σκοράρει με τέσσερις συγκεκριμένους τρόπους.

Στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχείρησε να το κάνει με ανάποδο ψαλίδι, αλλά δεν τα κατάφερε, κάτι που βεβαίως είχε πετύχει, και μάλιστα με καταπληκτικό τρόπο, ο «αντίζηλος» Κριστιάνο Ρονάλντο, ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Γιουβέντους.

Το… μη γκολ του Μέσι

 

…και η γκολάρα του Κριστιάνο

Τι άλλο ψάχνει ο Μέσι για να έχει όλο το «πακέτο»; Γκολ με τακουνάκι (επίσης το έχει πετύχει ο «CR7»), με το εξωτερικό του ποδιού και με κεφαλιά – ψαράκι, αν και στο παρελθόν έχει σκοράρει με το κεφάλι, παρά το ύψος του.

Ο Αργεντινός, βεβαίως, έχει σημειώσει μερικά απίθανα γκολ, ειδικά μετά από ασύλληπτες προσωπικές ενέργειες, τα οποία πάντα αξίζει να θυμάται κανείς…

Λιονέλ ΜέσιΜπαρτσελόναποδόσφαιρο