Αθλητισμός|18.04.2019 16:41

Η «βόμβα» αποχώρησης και η λίστα με τα «θέλω» του Κριστιάνο

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ολα ανοιχτά, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League, με αντίπαλο τον Αγιαξ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης για την Γιούβε, με στόχο να την οδηγήσει στην πολυπόθητη κούπα με τα μεγάλα αυτιά, είναι απογοητευμένος και είπε στην μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, ότι «μόνος μου δεν μπορώ να κάνω θαύματα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «Reppublica», ο 34χρονος Κριστιάνο ΔΕΝ θα εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε, το περασμένο καλοκαίρι, στο «Costa Navarino» της Μεσσηνίας και θα φύγει νωρίτερα από την ιταλική ομάδα.

Υποστηρίζει, για την ακρίβεια, ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η δεύτερη και τελευταία του «CR7» στην «Γηραιά Κυρία». Την ίδια ώρα, πάντως, η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει ότι ο Κριστιάνο διεμήνυσε στην διοίκηση τα «θέλω» του για μεταγραφική ενίσχυση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρώτη αθλητική εφημερίδα της χώρας, ο Κριστιάνο θα ήθελε δίπλα του τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, τους πολύ ταλαντούχος Νικολό Τζανιόλο (Ρόμα) και Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα), ενώ έκανε αναφορά και για τον συμπατριώτη του, 19χρονο μεσοεπιθετικό Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), το νέο παιδί – θαύμα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ολοι μαζί οι προαναφερθέντες, βεβαίως, στοιχίζουν περί τα… 400 εκατομμύρια ευρώ (!), χρήματα που δεν έχει να δώσει η Γιουβέντους για μεταγραφές, με δεδομένο ότι θέλει να ενισχυθεί και στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Αντρέα Μπαρτσάλι σταματάει και οι Τζιόρτζιο Κιελίνι – Λεονάρντο Μπονούτσι μεγαλώνουν.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα και ο Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα είναι οι πρώτοι στόχοι, την ώρα που την πόρτα εξόδου πιθανόν να δουν Μίραλεμ Πιάνιτς, Ντάγκλας Κόστα και Πάουλο Ντιμπάλα, με την Γιούβε να περιμένει αρκετά χρήματα από αυτές τις (πιθανές) πωλήσεις.

μεταγραφέςΓιουβέντουςποδόσφαιροΚριστιάνο Ρονάλντο