Αθλητισμός|18.04.2019 19:59

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ποτσετίνο, τα... έδειξε όπως ο Σιμεόνε (vid)

Newsroom

Θύμισε... Ντιέγκο Σιμεόνε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στους πανηγυρισμούς μετά την επική πρόκριση της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League. Μόνο που ο κόουτς των «Πετεινών» (τουλάχιστον) τα... έδειξε όχι στην εξέδρα, εντός γηπέδου και κατά τη διάρκεια του ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γιουβέντους στο Wanda Metropolitano όπως έπραξε ο εκρηκτικός συμπατριώτης του, αλλά εντός των αποδυτηρίων.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Σίτι με την Τότεναμ, την ώρα που εισέρχονται στα αποδυτήρια πανηγυρίζοντας οι παίκτες των φιλοξενούμενων, ο Ποτσετίνο εμφανίζεται σε έξαλλη κατάσταση αγκαλιά με τον γκολκίπερ και αρχηγό της ομάδας του Ούγκο Γιορίς, φωνάζοντας και δείχνοντας τα... cojones που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές του. Ιδίως πάντως στο λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο συνηθίζεται ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός...

Στη συνέχεια ο προπονητής της Τότεναμ ξεσπάει χτυπώντας τον ασπροπίνακα, όπου προηγουμένως είχε σχεδιάσει την τακτική που επρόκειτο να ακολουθήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του Ετιχαντ.

Δείτε το χαρακτηριστικό video μέσα απ' τα αποδυτήρια της Τότεναμ:

T

Champions LeagueποδόσφαιροΜαουρίτσιο ΠοτσετίνοΤότεναμ