Αθλητισμός|18.04.2019 18:34

Τένις: Ο Τσιτσιπάς έχασε ξανά απ' τον κακό του δαίμονα (vids)

Newsroom

Εχει μπει στην κορυφαία δεκάδα του τένις (φιγουράρει στο νούμερο 8), έχει νικήσει τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ, έχει πραγματοποιήσει καταπληκτική χρονιά κι όμως απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεβ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται ότι έχει βρει τον κακό του δαίμονα. Ο Ρώσος τενίστας έβαλε ξανά δύσκολα στον 20χρονο άσο, τον οποίο υπέταξε με 2-1 σετ (6-2, 1-6, 6-4). Το όνειρο του Τσιτσιπά για διάκριση στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο τελείωσε άδοξα δίχως καν να εισέλθει στην οχτάδα. Εφόσον τα κατάφερνε θα ήταν η τρίτη φορά στην καριέρα του σε χωμάτινη επιφάνεια.

Το γεγονός ότι ο Μεντβέντεβ, νούμερο 14 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε για τέταρτη φορά τον Τσιτσιπά σε ισάριθμους αγώνες καταδεικνύει το γεγονός ότι έχει πάρει πλήρως τον αέρα στον κορυφαίο Ελληνα τενίστα, ο οποίος δεν μπορεί να βρει λύσεις στα χτυπήματα του 23χρονου Ρώσου. Ενδεχομένως σε αυτό να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι μεταξύ τους υπάρχει κόντρα από προηγούμενο αγώνα.

Πλέον ο Τσιτσιπάς στρέφει την προσοχή του στο τουρνουά της Βαρκελώνης, και πάλι στο χώμα, που διεξάγεται την προσεχή εβδομάδα. Εκεί καλείται να υπερασπιστεί την περυσινή συμμετοχή του, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ.

Δείτε video με φάσεις του αγώνα:

T
T
T
T

ATPΣτέφανος ΤσιτσιπάςΤένις