Αθλητισμός|18.04.2019 18:46

ΠΑΟΚ: Ενέργειες για μετάδοση της φιέστας από γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο

Αντώνης Τσακαλέας

Οι προετοιμασίες για τη γιορτή που θα στηθεί την Κυριακή (21/4) για την επερχόμενη κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην κορύφωσή τους, με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση άδειας μετάδοσης εικόνας και ήχου μέσω γιγαντοοθόνης στον Λευκό Πύργο από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αλλά και του τελετουργικού που θα ακολουθήσει.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στον «Arena FM» τις συγκεκριμένες σκέψεις, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παρουσιάσει μια εκδήλωση μνήμης, συναισθηματισμού και εορτασμού της διαφαινόμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος. Είναι άλλο να προετοιμαζόμαστε, κι άλλο να το προεξοφλούμε όμως. Προφανώς και καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο τι θα δει μετά το ματς, αλλά εγώ θέλω να κάνω μια παράκληση: Να βοηθήσουμε την ομάδα για 90 λεπτά, να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί η ψυχραιμία στην ομάδα, γιατί η πόλη είναι πανηγυρική. Ο κόσμος πρέπει να μείνει στη θέση του όμως.

Στην Τούμπα δεν έχουμε παρατηρήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα τον τελευταίο χρόνο, οι φίλαθλοι της ομάδας θα αντιμετωπίσουν τον αγώνα όπως πρέπει. Σε θέματα ασφαλείας κάνουμε το καλύτερο δυνατό, άλλωστε. Εμείς θέλουμε από τον κόσμο, να εργαστούμε μαζί μέχρι τις 20:45, για να κερδίσουμε. Θέλουμε να τους παρακαλέσουμε να μείνουν στις θέσεις τους, γιατί όσα θα ακολουθήσουν θα έχουν συμβολισμό. Θα ζήσουμε πολλές έντονες στιγμές μνήμης και συγκίνησης, αλλά όλα εφόσον μείνουν στη θέση τους.

Εμείς παίρνουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε μια ομάδα που τα έδωσε όλα στο γήπεδο, και είχε την μεγάλη στήριξη στις κερκίδες. Ο ΠΑΟΚ θα παίρνει πολύ συχνά από εδώ και πέρα πρωταθλήματα, αλλά αυτό θα είναι το πρώτο της νέας εποχής. Κάνουμε διαδικασίες για να υπάρχει μια γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο για τον κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο. Σίγουρα αυτή η μέρα να μείνει για πολλά χρόνια στις μνήμες μας. Οι ομάδες είναι σφουγγάρια όμως, ότι κλίμα νιώθουν, αυτό παίρνουν μέσα τους. Εμείς κάνουμε το παν για να είναι ακόμη ένα sold out όπως όλα τα ντέρμπι, δηλαδή ασφαλές».

ΠΑΟΚποδόσφαιρο