Super League: Με εκτέλεση πέναλτι στο 101' ο Βόλος, πέρασε απ' το Αγρίνιο κι έβαλε τέλος στο σερί του Παναιτωλικού
NewsroomΟ Βόλος έβαλε φρένο στην ξέφρενη πορεία του Παναιτωλικού. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 1-0 στο Αγρίνιο με εκτέλεση πέναλτι στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League.
Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 26' λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη) του Στάγιτς, απόφαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, τα Καναρίνια συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπαθούσε να βρει τους χώρους για μια καλή αντεπίθεση.
Στο δεύτερο μέρος οι Βολιώτες είχαν δοκάρι με τον Λουίς στο 66' και εν τέλει πέτυχαν το νικητήριο γολ στο 90+10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντε.
Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Τορεχόν, Λουίς Μιγκέλ, Μπουζούκης (83΄ Λαχούντ), Μπελεβώνης (83΄ Νικολάου), Ρόα (72΄ Ντίαζ, 89΄ Μπακάκης), Λομόνακο (83΄ Μαϊντέβατς).
Βόλος: Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι (90΄+13 Σμέουλερς), Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου (90΄+13 Μίλετιτς), Μεντιέτα, Μύγας, Κόμπα (72΄ Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (72΄ Κόντε).
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»