Αθλητισμός|18.04.2019 19:35

Κυριάκος: «Πρέπει να ενωθεί όλο το σύμπαν για να κερδίσει κάποιος τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη»

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει το «παρών» στη φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκο Κυριάκο να αναφέρεται τόσο στην παρουσία του προέδρου και μεγαλομετόχου στη γιορτή κατάκτησης του πρωταθλήματος όσο και σε όσα διαδραματίστηκαν στη ψηφοφορία της Λίγκας.

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη φιέστα, σημείωσε μιλώντας στον «Arena FM»: «Δεν τέθηκε αμφιβολία γι’ αυτό. Πρέπει να πάρουμε το τρόπαιο για να το σηκώσει κι ο Πρόεδρος, που το αξίζει όσο κανένας άλλος, ίσως. Ομάδες που πήγαιναν για τίτλο, παλαιότερα το έχασαν με απίστευτες γκέλες, οπότε καλύτερα να συζητήσουμε τον αγώνα και όχι τα άλλα».

Οταν η συζήτηση έφτασε στην εκλογή νέου προέδρου Superaleague και τον «συνασπισμό» Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε: «Ο καθένας θέλει να δείξει μόνο στη δύσκολη στιγμή δύναμη και στήριξη. Αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση, δεν θα φαινόταν η σύμπραξη Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ.

Ξένισε κάποιους που είπαμε καλά λόγια για τον κ. Λυσάνδρου, η αλήθεια είναι όμως ότι είναι ένα πολύ καλό στέλεχος και αγαπάει το ποδόσφαιρο. Παρότι έγιναν προσπάθειες για μια κοινής αποδοχής υποψηφιότητα, δεν μπόρεσε να συμβεί. Όλοι ξέρουμε τους λόγους που πήγαν μαζί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Πρέπει να ενωθεί όλο το σύμπαν για να κερδίσει κάποιος τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Η θέση του Προέδρου της Σούπερ Λιγκ, δεν είναι θέση που δίνει αρμοδιότητες και μπορεί να κάνει κάτι, είναι συμβολική, όμως σίγουρα δεν ήταν συγκυριακή αυτή η σύμπραξη, μάλλον ήθελαν να συμβολίσουν κάτι. Δόθηκε η ευκαιρία να συνασπιστούν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μερικές συμπράξεις που γίνονται στο πόδι, δείχνουν και τις παθογένειες τους σύντομα όμως. Ήδη ο Παναθηναϊκός εξέφρασε παράπονα για τον Ολυμπιακό, μια μέρα μετά την ψηφοφορία.

Στην κουβέντα για το αν πρέπει να υπάρχουν συμμαχίες στο ποδόσφαιρο, προφανώς και πρέπει σε ορισμένα θέματα. Ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα αήττητος, δεν το έκανε αυτό όμως. Φωνάζει επίσης να μπει το VAR εδώ και καιρό. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο ΠΑΟΚ των προηγούμενων δεκαετιών, είναι πολύ ισχυρός και συσπειρωμένος αυτή τη στιγμή, κι όλα αυτά εξαιτίας του Ιβάν Σαββίδη».

Ιβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΠΑΟΚ