Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην Αγγλία για την κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ
NewsroomΤην Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα τελεστεί επί αγγλικού εδάφους η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός θα δώσει το παρών στο ύστατο αντίο.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ναυλώσει τσάρτερ προκειμένου το πρωί της Τετάρτης να ταξιδέψουν στην Αγγλία οι συμπαίκτες του Τζορτζ, ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι συνεργάτες του, όπως επίσης ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος και στελέχη της διοίκησης.
Οι Πράσινοι ζήτησαν την αναβολή του αγώνα για το Κύπελλο με τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την 30ή Οκτωβρίου, προκειμένου να παραστούν οι συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού στην κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στις 9 Οκτωβρίου.
Η αποστολή του Τριφυλλιού θα αναχωρήσει για την Αγγλία νωρίς το πρωί της Τετάρτης, θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο Μίλτον Κέινς και αργά το βράδυ θα επιστέψει στην Αθήνα.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών