Αθλητισμός|19.04.2019 12:38

Ηρακλής: Οι τελευταίες ελπίδες για δεκάδα και η οικονομική ασφυξία

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Ηρακλής νίκησε τα Τρίκαλα και συνεχίζει να έχει μαθηματικές ελπίδες για να μπει στην πρώτη δεκάδα της Football League, αλλά θα πρέπει να κερδίσει με κάθε τρόπο την Κυριακή (21/4) τον πρωταθλητή Βόλο στο Καυτανζόγλειο και να δει πως θα εξελιχθούν οι αγώνες του Καραϊσκάκη και της Δόξας, ώστε να έχει ελπίδες. Η ομάδα του Μαρσέλο Τροϊζι, που ισοβαθμεί με τον Καραϊσκάκη, ο οποίος παίζει στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, δίνει το τελευταίο της ματς κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά.

Ενώ αγωνιστικά υπάρχουν προοπτικές συμμετοχής στη Super League 2, εφόσον ισχύσει η αναδιάρθρωση, τα οικονομικά προβλήματα προκαλούν ασφυξία. Η δικαίωση του Γιάννη Λουκίνα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αναγκάζει τη διοίκηση του Τομ Παπαδόπουλου να βρει χρήματα μέχρι τη Δευτέρα, ή να έρθει εκ νέου σε συμβιβασμό με τον ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός πως την τελευταία φορά δεν τον τήρησε.

Επιπλέον προστέθηκε και νέος «πονοκέφαλος». Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή απείχαν από την τελευταία προπόνηση, ζητώντας να τους καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων (προπονήθηκαν όμως κανονικά το πρωί της Παρασκευής 19/4). Η έλλειψη ρευστού προκαλεί μεγάλη πίεση στην ΠΑΕ Ηρακλής, που έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και ελάχιστες λύσεις στα χέρια της. Μάλιστα την Μ. Δευτέρα, εκδικάζονται στο Διαιτητικό Δικαστήριο 11 ακόμη προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών (Γιαννίκολογου, Κυνηγόπουλος, Βοσνακίδης, Ηλιάδης, Ρούσσο, Μπαρέττας, Ιντζόγλου, Αργυρόπουλος, Καρασαλίδης, Αγγελόπουλος και Καραγκούνης)

Football LeagueποδόσφαιροΗρακλής