Αθλητισμός|19.04.2019 13:36

Αρης: Ρίχνει χρήμα για στράικερ!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Μπορεί να απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο στον Αρη οι μεταγραφικές εξελίξεις «τρέχουν» για τα καλά. Δεδομένου ότι εφόσον «κλειδώσει» η ευρωπαϊκή συμμετοχή, ο Αρης θα παίξει πολύ νωρίς στο Γιουρόπα Λιγκ, στις 25 Ιουλίου, υπάρχει βούληση να γίνουν οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις πολύ γρήγορα.

Στην κορυφή του σχεδιασμού είναι η ενίσχυση με σέντερ φορ. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν αποφασίσει για την απόκτηση ενός γκολτζή, που θα εξασφαλίσει διψήφιο αριθμό γκολ και γι’ αυτό σκοπεύουν να δώσουν το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ για τον επιθετικό. Ηδη ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έχει κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κρατάει στα χέρια του ένα γερό χαρτί από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ψάχνει ποιοτικό σέντερ φορ, που θα μπορεί μελλοντικά να φέρει έσοδα στον σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, ο Σάββας Παντελίδης σκέφτεται το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς θέλει να βάλει φρένο στις δύο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Ο προπονητής του Αρη σκέφτεται να κάνει αλλαγές, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος ειδικά στα άκρα της άμυνας. Ο Κόρχουτ θα επιστρέψει αριστερά, ενώ πιθανότατα δεξιά θα πάρει θέση ο Ούγκο Σόουζα, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

«Πάντα παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο θα κάνουμε στα δύο τελευταία ματς. Είμαστε ο Αρης, είμαστε μεγάλη ομάδα, σοβαρή. Πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο ματς», σχολίασε ο Πορτογάλος αμυντικός. «Είμαι χαρούμενος, ήταν σπουδαία χρονιά για όλους, για την ομάδα, τη διοίκηση, τους φιλάθλους. Δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα», πρόσθεσε.

Ο προπονητής του Αρη θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες ως τώρα, αλλά το πιθανότερο είναι να το κάνει την τελευταία αγωνιστική με την Ξάνθη. Δεν αποκλείεται να παίξει και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που έχασε όλη τη χρονιά λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Super League 1Αρηςποδόσφαιρο