Αθλητισμός
|
24.06.2019 19:43
ΝΒΑ: Oλα θυμίζουν 1974 στους Μπακς του Αντετοκούνμπο
NewsroomΠυκνώνουν τα … «σημάδια» που δείχνουν ότι οι Μπακς βαδίζουν στα χνάρια της ομάδας του 1974. Τότε ήταν η τελευταία φορά που το Μιλγουόκι βρέθηκε στην κορυφή της περιφέρειας του, κάτι που επαναλήφθηκε φέτος 45 χρόνια μετά.
Πρόσφατα η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κέρδισε στο Game2 των πλέι οφ τους Πίστονς με 120-99. Διαφορά άνω των 20 πόντων πήρε και στο πρώτο ματς κάτι που επίσης είχε να συμβεί σε πρώτη φάση πλέι οφς για τους Μπακς από το 1974. Τότε το Μιλγουόκι είχε θέσει νοκ άουτ τους Λέικερς με 4-1 νίκες.
Όπως πριν από 45 χρόνια , έτσι και σήμερα οι Μπακς διαθέτουν έναν ηγέτη που προβάλει ως φαβορί για τον τίτλο του MVP, τότε ήταν ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαπάρ, τώρα είναι ο ανεπανάληπτος Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- «Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή