Αθλητισμός|19.04.2019 16:56

Διαιτησία: Στο Ευρωπαϊκό Νέων ο Τάσος Παπαπέτρου

Newsroom

Στο Euro κάτω των 19 ετών που θα πραγματοποιηθεί στην Αρμενία από τις 14 ως τις 27 Ιουλίου θα βρεθεί ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου. Ο διεθνής ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών συγκαταλέγεται στους έξι που όρισε η UEFA για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, καθώς αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση στο καλεντάρι της UEFA έστω κι αν πρόκειται για επίπεδο Νέων.

Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου στην Αρμενία και συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Τσεχία, Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και η διοργανώτρια Αρμενία

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Την ευθύνη συμμετοχής σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανέθεσε η UEFA στον κ. Αναστάσιο Παπαπέτρου, ο οποίος συγκαταλέγεται στους έξι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του EURO U-19 (Νέων).

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 14-27 Ιουλίου στην Αρμενία και σ’ αυτήν έχουν προκριθεί η Τσεχία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Νορβηγία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία και την οκτάδα συμπληρώνει η διοργανώτρια. Η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων και του αγωνιστικού προγράμματος της τελικής φάσης θα διενεργηθεί στις 31 Μαΐου στο Γερεβάν».

Τάσος Παπαπέτρουδιαιτησία