Αθλητισμός|19.04.2019 23:25

Ο Γιώργος Σαββίδης γλέντησε την πρόκριση του ΠΑΟΚ - To μήνυμα στους Φιλίποφ

Κώστας Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Σαββίδης πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο μικρό του κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό δίνοντας συγχαρητήρια στον πασαδόρο του Δικεφάλου Ντίμα Φιλίποφ αλλά και στον μπαμπά του Γιούρι που είναι προπονητής.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για αγώνα διαφήμιση του βόλεϊ, αλλά και δίκαιη επικράτηση του Δικεφάλου.

«Έτσι «καρφώνει» ο Βορράς... Μπορεί να είχατε περισσότερες επιθέσεις όμως!

Διαφήμιση του βόλεϊ ο σημερινός αγώνας», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Γιώργος Σαββίδης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ντίμα Φιλίποφ, δίνοντας του συγχαρητήρια, ενώ ζήτησε να μεταφέρει και τις ευχές του στον πατέρα του, Γιούρι.

«Ντίμα συγχαρητήρια είσαι μάγκας. Έχουν δυνατή ομάδα, αλλά το πνεύμα μας είναι πιο δυνατό. Δώσε χαιρετίσματα στον πατέρα σου».

«Προσοχή στον τελικό»

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη τους. Έπαιξαν με καρδιά και αυτά είναι που κατάφεραν να κερδίσουν. Σήμερα πανηγυρίζουμε, ξεκουραζόμαστε και αύριο πάμε στον τελικό για να πάρουμε τον τίτλο. Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολο το αυριανό ματς, κάνει λάθος, θεωρώ οτι είναι πιο δύσκολο από το σημερινό», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ και ο κεντρικός Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Γενικά δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι λόγω της μεγάλης πίεσης του αγώνα. Οφείλουμε να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στον αυριανό τελικό, ο οποίος δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Σήμερα κάναμε το δυσκολότερο βήμα που ήταν η πρόκριση κόντρα στο φαβορί που ήταν ο Ολυμπιακός».

«Είμαστε άτυχοι»

O προπονητής του Ολυμπιακού,  Φερνάντο  Μουνιόθ, είπε: «Είμαι περήφανος για το πως έπαιξαν οι παίκτες μου, για την μαχητικότητα τους, για το πόσο πάλεψαν. Έδωσαν όλοι τους το 100%. Παίξαμε σε ένα καλό επίπεδο, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ. Από πλευράς τακτικής ήμασταν καλοί. Ήμασταν κοντά σε όλα τα σετ, και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια από αυτά. Δεν είχαμε μαζί μας τους Αλεξίεφ και Κουμεντάκη, είχαμε τραυματισμούς, ήμασταν άτυχοι».

«Ζητάω συγγνώμη»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλιποφ αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα προς το μέρος που βρίσκονταν οι παράγοντες του Ολυμπιακού:  «Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και έχουμε μπροστά μας ένα τελικό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έκανα κάποια προσβλητική κίνηση σε έναν ημιτελικό που είναι γεμάτο με παιδιά, είμαι διεθνής αθλητής και θα πρέπει να είμαι προσεκτικός. Δεν θα επιλέξω αντίπαλο όποιος και να είναι θα δουλέψουμε για τον κερδίσουμε». 

Γιούρι ΦιλίποφΓιώργος ΣαββίδηςβόλεϊΝτίμα ΦιλίποφΚύπελλο βόλεϊ