Μπάγερν Μονάχου: Μάχη με τον καρκίνο για την Μάλα Γκρος - Άμεση επέκταση συμβολαίου της έκανε η ομάδα
NewsroomΗ Μάλα Γκρος με βίντεο της που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό της γυναικείας ομάδας της Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.
Η βασική τερματοφύλακας της γερμανικής ομάδας διαγνώστηκε με καρκίνο και θα πρέπει να αντιμετωπίσει θεραπεία, με αποτέλεσμα να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας επ΄αόριστον, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/11) ο σύλλογος της Βαυαρίας.
Η 23χρονη από τον Ιανουάριο του 2021 που αγωνίστηκε για πρώτη φορά, υπερασπίστηκε την εστία της Μπάγερν σε 81 αναμετρήσεις, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας.
«Αντιμετωπίζει τώρα τη δυσκολότερη μάχη της και στεκόμαστε στο πλευρό της, ευχόμενοι να έχει τη δύναμη που χρειάζεται» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μαξ Εμπερλ, που ανακοίνωσε παράλληλα την επέκταση του συμβολαίου της Γκρος κατά ένα χρόνο, ως τον Ιούνιο του 2026.
«Είμαι βέβαιη ότι, με την υποστήριξη που λαμβάνω από όλες τις πλευρές, θα αναρρώσω και θα επιστρέψω πλήρως υγιής» δήλωσε με τη σειρά της η Γερμανίδα τερματοφύλακας.
- Το «κοιτάξτε μας» του Μακρόν, το άδειασμα της Σδούκου στον Άδωνι και το μήνυμα Ανδρουλάκη με την επιλογή Βαρδακαστάνη
- Ένοπλη επίθεση κατά Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Όταν η αμερικανική καθημερινότητα «χτυπά» την πόρτα της ελίτ
- Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση: Σε ποιους τρεις τομείς ρίχνει το βάρος
- Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ