Αθλητισμός|20.04.2019 15:48

Αρης: Τι αλλάζει ο Παντελίδης στο Αγρίνιο

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Χωρίς εκπλήξεις ταξιδεύει η αποστολή του Αρη στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από δύο μήνες (τελευταίο διπλό στην Τρίπολη). Ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, ειδικά στα δύο άκρα της άμυνας.

Ο προπονητής του Αρη δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους Βαλεριάνο και Τζανακάκη στην ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όλα δείχνουν ότι θα επαναφέρει τον Κόρχουτ στο αριστερό άκρο και θα δώσει χρόνο στον Ούγκο Σόουζα μετά τον τραυματισμό του, αλλά στο δεξί άκρο και όχι στο κέντρο της άμυνας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μίτζεν Μπάσα στο κέντρο της άμυνας αντί του Ματίγια.

Αν ο Λάρσον που μπήκε στην αποστολή, μείνει τελικά στον πάγκο, τότε οι Γκαρσία και Φετφατζίδης θα παίξουν στα άκρα, ο Μαρτίνες σε ρόλο επιτελικού και ο Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης. Η αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Γιουνές, Μαρτίνες Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Οι Ρουμάνοι στέλνουν τον Γιουνές στη Πετρολούλ

Δημοσίευμα ρουμανικής ιστοσελίδας, αποκαλύπτει όχι απλά ενδιαφέρον της Πετρολούλ Πλοέστι, αλλά και συμφωνία για τη νέα χρονιά, με την προϋπόθεση όμως η ρουμανική ομάδα να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ο Γιουνές δεσμεύεται με συμβόλαιο για τον Αρη, ωστόσο δεν κρύβει ότι θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ υπάρχει δεδομένη βούληση να αποκτήσει ο Αρης top επιθετικό για τη νέα σεζόν.

Super League 1ΑρηςποδόσφαιροΣάββας Παντελίδης