Απολογήθηκε ο Γκουαρδιόλα για το... αστείο με τον αυτοτραυματισμό: «Δεν ήθελα να κάνω πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα»
NewsroomΜετά τον σάλο που προκλήθηκε με την εικόνα του προσώπου του Πεπ Γκουαρδιόλα και τις δηλώσεις του περί αυτοτραυματισμού μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φέγενορντ, ο Καταλανός τεχνικός προσπάθησε να αποκαταστήσει την τάξη με μια διευκρινιστική δήλωση.
Όλα άρχισαν όταν ο προπονητής των Πολιτών εμφανίστηκε με σημάδια στο πρόσωπο μετά το 3-3 της Σίτι με τη Φέγενορντ κι ενώ η ομάδα του είχε προηγηθεί στο σκορ με 3-0. Ερωτηθείς σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ότι ήθελε να βλάψει τον εαυτό του. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τόσο η εικόνα του όσο και οι δηλώσεις του, ο Γκουαρδιόλα θέλησε απολογηθεί.
«Αιφνιδιάστηκα με ερώτηση στο τέλος της συνέντευξης Τύπου το βράδυ της Τρίτης αναφορικά με μία γρατζουνιά που εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου και εξήγησα ότι μία γερή νυχιά το προκάλεσε κατά λάθος αυτό. Η απάντησή μου δεν είχε πρόθεση σε καμία περίπτωση να αστειευτώ με το τόσο σοβαρό ζήτημα του αυτοτραυματισμού.
Ξέρω ότι πολύς κόσμος υποφέρει με ζητήματα ψυχικής υγείας κάθε ημέρα και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή τη στιγμή για να καταδείξω έναν από τους τρόπους μέσω του οποίου κάποιος μπορεί να ζητήσει βοήθεια, καλώντας τη γραμμή των Samaritans στο 116 123 η στέλνοντας email sto jo@samaritans.org» ανέφερε σχετικά στο X.
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)