Αθλητισμός|21.04.2019 11:52

ΠΑΟΚ: Τρελάθηκαν παίκτες και Γιώργος Σαββίδης με το pyroshow (pics)

Newsroom

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ενημερωθεί ότι οι οπαδοί της ομάδας ετοίμαζαν ένα pyroshow με αφορμή τον επερχόμενο τίτλο αλλά δεν περίμεναν την έκτασή του. Γι' αυτό και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν δόθηκε το σύνθημα για να αρχίσει το άναμμα των χιλιάδων πυρσών κατά μήκος της παραλίας. Ο Θερμαϊκός φωταγωγήθηκε και η νύχτα έγινε μέρα σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Εχοντας βγει στα μπαλκόνια του Makedonia Palace όπου είχε καταλύσει από το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, άπαντες παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι κάτι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους.

Γι' αυτό και οι περισσότεροι εκ των παικτών έσπευσαν να αποθεώσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να σχολιάσουν και να αναρτήσουν σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Στο pyroshow έλαβε μέρος και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος άναψε τον δικό του πυρσό συμμετέχοντας στο εντυπωσιακό event των οπαδών του Δικεφάλου. Μάλιστα ο λογαριασμός του στο instagram γέμισε από video και φωτογραφίες του «ασπρομαυρου» pyroshow.

Δείτε φωτογραφίες από τα instastories του Γιώργου Σαββίδη:

Δείτε όσα πόσταραν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ:

T

οπαδοίΠΑΕ ΠΑΟΚποδόσφαιροΓιώργος Σαββίδης