Αθλητισμός|21.04.2019 18:00

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη: Πώς ετοιμάζεται το γλέντι για τη φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ (pics)

Αντώνης Τσακαλέας

Το Σάββατο (20/4) η νύχτα έγινε μέρα με το pyroshow που έστησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα σε παραλία και κάστρα με αφορμή τα 93α γενέθλια του ΠΑΟΚ και την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σήμερα (21/4), από το πρωί, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να «υποδεχθεί» το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του «Δικεφάλου του Βορρά» από το 1985 και πρώτο που φεύγει από την Αθήνα μετά το 1988.

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς. Στον Λευκό Πύργο, οι μικροπωλητές έχουν δώσει μάχη για την καλύτερη θέση κοντά στο επίκεντρο των πανηγυρισμών. Σημαίες, κασκόλ, μπλουζάκια με τύπωμα «PAOK CHAMPIONS» τα οποία.... αναζητούν κατόχους.

Στη παραλία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης προχωρά στη τοποθέτηση γιγαντοοθόνης, μέσω της οποίας θα προβληθεί τόσο η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό όσο και η φιέστα των ασπρόμαυρων, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος (ακόμα και η ισοπαλία αρκεί στον ΠΑΟΚ για να στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητής).

Στο Δημαρχείο, μια σημαία με τη σήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση σε έναν από τους ιστούς που βρίσκονται στο προαύλιο χώρο. Στη Τούμπα, η μάχη της καντίνας έχει ξεκινήσει ήδη. Η οδός Κλεάνθους, από το ύψος της οδού Λαμπράκη μέχρι και την οδό Διογένους, γίνεται ένα υπαίθριο ψητοπωλείο.

ΠΑΟΚποδόσφαιρο