Αθλητισμός|21.04.2019 15:55

Τσαλόπουλος στο ethnos.gr: Ο ΠΑΟΚ σε βόλεϊ και ποδόσφαιρο έχει δυναμική για νταμπλ

Κώστας Ασημακόπουλος

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος θα εκπροσωπήσει την ομάδα βόλεϊ του δικεφάλου απόψε στην Τούμπα στον αγώνα φιέστα που ετοιμάζει η ΠΑΕ για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η αποστολή των Κυπελλούχων το μεσημέρι της Κυριακής θα πάρει πτήση από το Ηράκλειο της Κρήτης για την Αθήνα όπου θα μείνει για τον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά τη Μεγάλη Τρίτη στο γυμναστήριο του Μίλωνα.

Ο Τσαλόπουλος μίλησε στο ethnos.gr για την κατάκτηση του τίτλου και έκανε ευχή για την επίτευξη του νταμπλ σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ: «Ο προγραμματισμός που κάναμε το καλοκαίρι δε μας βγήκε. Παρόλα αυτά δε μείναμε στα λάθη μας. Προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε και όπως φαίνεται κάναμε καλές κινήσεις και σήμερα απολαμβάνουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Σχετικά με το μέτριο ξεκίνημα και τον προβληματισμό που υπήρξε με το τέλος του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα αλλά και τις αλλαγές που έγιναν τον Ιανουάριο είπε: «Οι αλλαγές του Μουαγκουτούτια και του Κλαπβάικ ήταν αυτές που άλλαξαν όλη την ομάδα. Εδεσαν πολύ καλά με τους υπόλοιπους αθλητές. Είναι πολύ καλοί αθλητές και άριστοι χαρακτήρες».

«Καταλύτης η έλευση Φιλίποφ»

Για την αλλαγή προπονητή που έγινε στις 7 Απριλίου με την έλευση του Γιούρι Φιλίποφ στη θέση του Σάκη Ψάρρα είπε: «Πιστεύω πως ήταν ο καταλύτης για αυτή τη μεγάλη επιτυχία στο κύπελλο και τη μεταμόρφωση της ομάδας. Ο Γιούρι Φιλίποφ έφερε μία ηρεμία στην ομάδα, τους έφερε όλους πιο κοντά και βλέπουμε μία διαφορετική ομάδα αυτή τη στιγμή».

«Δυναμική για νταμπλ»

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος είπε πως ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του κυπέλλου απέκτησε δυναμική για το νταμπλ: «Αν πάμε το ίδιο καλά γιατί ο αθλητισμός έχει πάντα απρόοπτα πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το νταμπλ όπως πιστεύω να κάνει και η ομάδα ποδοσφαίρου».

O πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος με τον αντιπρόεδρο Κώστα Παϊσιάδη

«Ο ιδρώτας των αθλητών και η χαρά του κόσμου»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ που εφέτος πανηγύρισε για δεύτερη φορά την κατάκτηση ενός κυπέλλου μετά και από το γυναικείο τμήμα χάντμπολ το οποίο στηρίζει οικονομικά είπε: «Φυσικά και θα είμαι απόψε στην Τούμπα μαζί με το κύπελλο. Αυτό το κύπελλο συγκεντρώνει τον πόνο και τον ιδρώτα των αθλητών και τη χαρά του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ συμβολίζει πολύ σημαντικά πράγματα, σημαντικές αξίες και για αυτό ο λαός του ΠΑΟΚ είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος με κάθε μεγάλη επιτυχία και κάθε τίτλο».

Αντώνης ΤσαλόπουλοςΠΑΟΚβόλεϊΚύπελλο βόλεϊΣπορΚώστας Παϊσιάδης