Αθλητισμός|21.04.2019 17:51

ΠΑΟΚ: Ο οπαδός που ταξίδεψε από το Χιούστον στη Θεσσαλονίκη για τη φιέστα

Θοδωρής Φελάνης

Η Θεσσαλονίκη ζει πρωτόγνωρες στιγμές με αφορμή την επικείμενη «στέψη» της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Φίλαθλοι από κάθε γωνιά της γης φρόντισαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την αποψινή (21/4) ιστορική για τον σύλλογο αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό

Πληροφορίες αναφέρουν πως φίλοι του Δικεφάλου από την Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστρία βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίσθηκαν και στο χθεσινό παιχνίδι του μπασκετικού ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό.

Ενας από αυτούς είναι κι ο Στάθης Αυγουστινιάτος, ο οποίος ταξίδεψε απ' το Χιούστον στη Θεσσαλονίκη! «Ηρθα από το Χιούστον όπου ζω μόνιμα από το 1988. Ήμουν παρών και στο πρωτάθλημα του 1985 στην Τούμπα. Δεν θα το έχανα με τίποτα», δήλωσε στο «ethnos.gr» ο Στάθης που εργάζεται σε μια εταιρεία λογισμικών.

«Σπούδασα Χημικός Μηχανικός, πήγα για μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ, τα τελευταία χρόνια δουλεύω σε μια εταιρεία λογισμικών τα οποία χρησιμοποιούν πετρελαϊκές εταιρείες. Τελευταία φορά είχα έρθει ξανά στο ΠΑΟΚ - Aγιαξ το 2016 όμως δεν τα είχαμε καταφέρει. Γενικά συνδυάζω τα ταξίδια μου στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Για μένα ΠΑΟΚ σημαίνει αγάπη, πάθος, είναι τρέλα μέσ' το μυαλό που λέει και το σύνθημα», καταλήγει ο κ. Αυγουστινιάτος.

ΠΑΕ ΠΑΟΚΠΑΟΚφίλαθλοιSuper League 1