Ronaldinio: Θα γίνει παππούς στα 45 του χρόνια ο θρυλικός βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής
NewsroomΠιο ευτυχισμένος από ποτέ ο θρυλικός σταρ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο (Ronaldinho), αφού στα 45 του χρόνια ετοιμάζεται να γίνει παππούς για πρώτη φορά.
Η ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης
Ο γιος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ζάο Μέντες, περιμένει παιδί με τη σύντροφό του. Ο 19χρονος εξτρέμ της Μπέρνλι είναι σε σχέση με την influencer Giovanna Buscacio, 25 ετών.
Δεν έχουν μοιραστεί ακόμη πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη, αλλά η Buscacio αποκάλυψε τα νέα στους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος γίνεται 45 ετών τον Μάρτιο πριν από την αναμενόμενη γέννηση του εγγονιού του, δεν έχει ακόμη σχολιάσει την είδηση.
«Δεκαέξι εβδομάδες και μετράμε», έγραψε στους 130.000 οπαδούς της στο Instagram, στη λεζάντα της φωτογραφία της όπου έχει ένα χέρι στην κοιλιά της. Η Buscacio πρόσθεσε emojis ενός μωρού και ενός μπιμπερό σε περίπτωση που οι ακόλουθοί της δεν είχαν ήδη καταλάβει την αποκάλυψή της.
Δημοσίευσε στη συνέχεια μια φωτογραφία της και του συντρόφου της Mendes να φιλιούνται σε ένα ασανσέρ και έγραψε: «Μαμά και μπαμπάς. Μισή χωρίς εσένα, αγάπη μου, αλλά είμαστε ήδη μαζί».
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους