Αθλητισμός|21.04.2019 21:16
Super League: Καταδικαστική ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον αδιάφορο Πανιώνιο
NewsroomΤα γκολ του Μασούρα στο 7΄ και του Σπιριντόνοβιτς στο 65΄ χάρισαν τη νίκη στους «κυανέρυθρους», ενώ ο Κρίζμαν είχε ισοφαρίσει με πέναλτι στο 55΄ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που για να αποφύγει πλέον τον απευθείας υποβιβασμό και να πάει σε μπαράζ με τον δεύτερο της Football League, χρειάζεται νίκη επί του πρωταθλητή ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μανιάτης (59' Τσιλούλης), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Παπαγεωργίου (60' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς (52' Νικολιάς), Παμλίδης (46' Αθανασιάδης), Κριζμάν, Μάνος (70' Λέο).
Διαβάστε ακόμη
- Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η κίνηση-ματ που «ξεσκέπασε» τους 8 δράστες, τα καλάσνικοφ, το υποπολυβόλο
- Δεν θα επαναπατριστεί άμεσα ο Σταύρος Φλώρος από το Survivor - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
- Απόψε ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision 2026 - Η σειρά εμφάνισης, τα στοιχήματα και ο τρόπος να ψηφίσετε
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πρόσκαιρα 30άρια και μετά... 10ήμερο αστάθειας - Οι περιοχές της Αττικής που θα «ψηθούν» σήμερα