Αθλητισμός|21.04.2019 22:00

Super League: Ασταμάτητος και στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Newsroom

Ο Ολυμπιακός δεν... έβγαλε μάτια στο ΔΑΚ, ωστόσο, έστω κι έτσι κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη (3-1) επί της Λαμίας. Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, σε αντίθεση με τα αρκετά τελευταία παιχνίδια του, συνολικά η απόδοση του Ολυμπιακού δεν ήταν αντίστοιχα καλή, χωρίς να έχει μεγάλη επιθετικότητα, όμως είχε την αποτελεσματικότητα.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Καμαρά μετά το γύρισμα του Ποντένσε και στη συνέχεια έλεγξαν με μεγαλύτερη άνεση το ματς. Η Λαμία εκμεταλλεύθηκε μια στιγμή αδράνειας στην «ερυθρόλευκη» άμυνα για να ισοφαρίσει με τον Ασούμπρε, όμως οι Πειραιώτες πήραν αμέσως το προβάδισμα με μια υπέροχη απευθείας εκτέλεση του Κώστα Φορτούνη. Λίγο πριν το φινάλε, δύο αλλαγές του Μαρτίνς, ο Νάτχο και ο Χασάν σφράγισαν τη νίκη της ομάδας τους με τον πρώτο να κάνει την ασίστ και τον δεύτερο να σκοράρει για το τελικό 1-3.

ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος (65' Τομάς), Μπλάζιτς, Μπεχαράνο (81' Μπουλούλης), Ασούμπρε, Καραμάνος, Μπαράλες (73' Τσούκαλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν, Ανδρούτσος, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε (65' Μασούρας), Ζιλ Ντίας, Φορτούνης (84' Νάτχο), Σολδάνο (58' Χασάν).

ΛαμίαΟλυμπιακόςSuper League 1