Αθλητισμός|21.04.2019 23:35

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ως πρωταθλητής ο Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα (vids)

Newsroom

Η κορυφή, ανήκει δικαιωματικά στον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Ιβάν Σαββίδη. Το αφεντικό της ομάδας, έδινε το «παρών» σε κάθε αγώνα της ομάδας του, ωστόσο, το έκανε έξω από την Τούμπα, εκεί που πήγαινε και υποδεχόταν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Ωστόσο, σήμερα, ήρθε η ώρα για να πατήσει και πάλι το χορτάρι της Τούμπας και να αποθεωθεί. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό στην έδρα του «δικέφαλου του βορρά», προκειμένου να πάρει μέρος στη φιέστα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περίμενε να κλείσει το φύλλο αγώνος, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί κι ακολούθως μπήκε στο γήπεδο γνωρίζοντας την αποθέωση.

Όταν ακούστηκε το όνομά του από τον σπίκερ, η Τούμπα σηκώθηκε όρθια για να αποθεώσει τον άνθρωπο που έβαλε το τρένο που λέγεται ΠΑΟΚ ξανά στις ράγες, οδηγώντας τον σε επιτυχίες...

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήμασταν μαζί όλο αυτό το χρόνο. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Θέλω να υποκλιθώ βαθιά σε όλους όσοι αγαπούν τα ασπρόμαυρα χρώματα. Εχουμε πολλή δουλειά, θέλω να ζητήσω ψυχραιμία και υπομονή. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί. Δεν μας τρομάζουν. Τώρα μου ήρθε μια σκέψη από τον Περικλή, που είπε "ώ Αθηναίοι, σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι, να έχετε πιο καθαρό μυαλό". Γι αυτό εγώ καλώ σήμερα την Αθήνα, να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ γιατί ενώνονται και μας κάνουν εμάς πιο δυνατούς», είπε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας μετά το τέλος της φιέστας.

φιέσταΠΑΟΚΙβάν Σαββίδης