Αθλητισμός|22.04.2019 00:38

Δώνης: «Δεν αλλάζει κάτι στις σκέψεις μου»

Κώστας Γουλής

Το τελευταίο διάστημα μέσα από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος (ιδίως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου χάθηκε οριστικά η 5η θέση), θα χρησίμευαν για να γίνει μία συνολική αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου. Μετά την κυριακάτικη (21/4), νέα ήττα του «τριφυλλιού» στο Περιστέρι με κάτω τα… χέρια, ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του και πως παιχνίδι σαν κι αυτό με τον Ατρόμητο, δεν αλλάζει κάτι στις σκέψεις του.

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις. Μεσοαμυντικά κάναμε τις προσπάθειές μας. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τις στατικές του φάσεις. Είναι για μας μία περίοδος δύσκολη, αλλά σήμερα δώσαμε ευκαιρίες σε κάποιες νεαρούς παίκτες. Βάλαμε τον Αθανασακόπουλο, γιατί θέλαμε να δούμε πώς θα αντιδράσει. Βλέπουμε μεγάλο ταλέντο σε αυτό το παιδί. Θέλουμε να του δώσουμε αυτοπεποίθηση εν όψει της προετοιμασίας. Δεν αλλάζει κάτι στις σκέψεις μου. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αλλά δεν θα μιλήσω τώρα. Θα μιλήσω για αυτές στο τέλος του πρωταθλήματος…», τόνισε ο 49χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για τις γρήγορες αλλαγές που έκανε στο β’ ημίχρονο.

«Όχι, δεν είχα κανένα παράπονο. Ήμουν ικανοποιημένος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά ισορροπημένο. Απλά θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και περισσότερο χρόνο σε παίκτες όπως ο Καμπετσής».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν είναι δίκαιη η κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τον ίδιο να παίρνει αποστάσεις απ’ τη συγκεκριμένη κουβέντα, εστιάζοντας μόνο στα του Παναθηναϊκού: «Παρακολουθώ τα δρώμενα και τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Θέλω να εστιάσω στη δική μου ομάδα…».

ΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΔώνηςSuperLeague