Super League: Πέρασε απ' τη Λαμία με νίκη ο Παναιτωλικός
NewsroomΟ Παναιτωλικός συνέχισε τις υψηλές πτήσεις του περνώντας νικηφόρα απ' την έδρα της Λαμίας. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Μαϊντέβατς και δείχνει απόλυτα ικανή για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντιθέτως, ο σύλλογος από τη Φθιώτιδα δεν... λέει να σηκώσει κεφάλι έχοντας κολλήσει στην προτελευταία θέση της Super League.
Το γκολ που έκρινε το ματς επιτεύχθηκε επιτεύχθηκε στο 15' από ατομική ενέργεια του Μαϊντέβατς, ο οποίος πέρασε με μία κίνηση δυο αντιπάλους και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 0-1. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε, πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.
Με το 1-0, ο Παναιτωλικός πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τη Λαμία - που παραμένει κι η μοναδική της στο πρωτάθλημα - επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με 22 βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δείχνει πως θα είναι στην πεντάδα ενώ αυτή του Λεωνίδα Βόκολου, με 9, πως θα παλέψει για την παραμονή της.
Λαμία: Ρατόν, Ραντόνια (81’ Ντεντάκης), Σαραμαντάς (46’ Ρινγκ), Σιόβας, Αντράντε (78’ Γιανούτσος), Γκοτζαμανίδης, Δοϊρανλής, Νούνιες, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (61’ Ενρίκεζ), Μπίκοβ (61’ Γκούιντο).
Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν (78’ Παντελάκης), Στάγιτς, Μπακάκης (78’ Αγαπάκης), Τορεχόν, Πέρες (70’ Κοντούρης), Λιάβας, Νικολάου, Λαχούντ (70’ Μπελεβώνης), Μάιντεβατς (56’ Λομόνακο).
- Ζημιά μαμούθ 1 δισ. ευρώ από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον «Πούτιν» - Είχαν μέχρι και τάνκερ
- Με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι
- Βίντεο-σοκ στη Μελβούρνη: 12χρονος πιάστηκε σε πόρτα λεωφορείου και σερνόταν στον δρόμο
- Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σύλλογος»