Αθλητισμός|22.04.2019 11:26

Αρης: Η ανάγκη για γκολτζή φορ και ο αξιότιμος Γιουνές

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Σάββας Παντελίδης προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που ο Αρης δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που επικράτησε απόλυτα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Κουέστα ήταν θεατής. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αρης έχει αποφασίσει να ρίξει τα περισσότερα χρήματα από το μπάτζετ του για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, που θα μπορεί να στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερη κυνικότητα όταν βλέπουμε το αντίπαλο τέρμα. Πρέπει να έχουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες ακόμη και αν δεν είναι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν χρειάζεται να μπούμε με τη μπάλα μέσα στο τέρμα. Χρειάζεται να σουτάρουμε και αν το κάνουμε, θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν είχαμε στο Αγρίνιο» σχολίασε ο κόουτς των «Κιτρίνων».

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η περίπτωση του αξιότιμου Χαμζά Γιουνές, που έκανε τη δουλειά του και μέσα σε τρία λεπτά από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Τυνήσιος φορ έφτασε στα 8 γκολ τον Ματέο Γκαρσία και πλέον είναι οι δύο τους οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας (6 έχει πετύχει ο Ντιγκινί). Υπάρχει όμως μια διαφορά. Ο Γιουνές σκοράρει ένα γκολ ανά 3.8 τελικές, ενώ ο Γκαρσία 1/6.4 τελικές. Επιπλέον έχει παίξει μόλις 1.462 λεπτά, ενώ ο Αργεντινός 2.569.

Ο Γιουνές δεν κρύβει στο περιβάλλον του ότι θα έπρεπε να παίζει περισσότερο, άρα θα είχε την ευκαιρία να πετύχει και περισσότερα γκολ. Όμως είναι γεγονός πως ο Σάββας Παντελίδης του έδωσε πολλές ευκαιρίες που δεν τις άρπαξε, αντίθετα σκοράρει πολύ εύκολα όταν έρχεται από τον πάγκο. Ο Γιουνές ήταν και άτυχος καθώς αστόχησε σε δύο πέναλτι, είχε πέντε δοκάρια και η χρονιά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη για τον ίδιο, έστω κι αν είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Σάββας ΠαντελίδηςποδόσφαιροΑρηςΧαμζά ΓιουνέςSuper League 1