Champions League: Ασταμάτητη η Λίβερπουλ έκανε το «6 στα 6»!
NewsroomΗ ασταμάτητη Λίβερπουλ πανηγύρισε την έκτη σερί νίκη της στη League Phase του Champions League εξασφαλίζοντας από νωρίς μια θέση στην πρώτη οκτάδα που δίνει εισιτήριο απευθείας για τους 16.
Η ομάδα του Άρνε Σλοτ πέρασε με άνεση απ' το Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι επικρατώντας με 1-0 της Τζιρόνα, της οποίας, πλέον, οι πιθανότητες για να βρεθεί στην 24αδα ελαχιστοποιήθηκαν καθώς βρίσκεται στην 30ή θέση. Πλέον, το ζητούμενο για τους Κόκκινους είναι να παραμείνουν στην κορυφή μέχρι τέλους για να έχουν πλεονέκτημα στη συνέχεια. Η Λίβερπουλ έχει να παίξει με τη Λιλ την 21η Ιανουαρίου στο Ανφιλντ κι οκτώ μέρες μετά (29/1) στο Φίλιπς Στάντιον για ν' αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν.
Στο μεταξύ, το 0-0 στην Κροατία ανάμεσα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη Σέλτικ δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, που έφτασαν τους οχτώ βαθμούς και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 24άδας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους «Κέλτες» που έχουν εννέα βαθμούς.
- Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές
- Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
- «Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»